ВНИМАНИЕ!!! ДЕЖУРЕН TЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА СИГНАЛИ : 0877 705 112 НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН СОБСТВЕНИЦИТЕ/ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ОБЕКТИ ПО ЧЛ.206 ОТ ЗГ МОГАТ ДА УВЕДОМЯВАТ РДГ ВАРНА, КОГАТО СИСТЕМАТА ЗА ПОСТОЯННО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕКЪСНЕ, И В ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАПОЧНЕ РАБОТА.

НачалоНовини 2024/05Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

17.05.2024 - Урок за гората с второкласниците от 18 СУ "Уилям Гладстон" гр. София

С настроение, нетърпение и желание да научат повече за гората малчуганите от втори клас от 18 СУ "Уилям Гладстон" гр. София посрещнаха горските педагози от Изпълнителна агенция по горите. Времето не позволи заниманията да се проведат на открито, но в класната стая, с интерес и характерното детско любопитство второкласниците се запознаха с лесовъдската професия, с тайните и богатствата на горите. Слушаха, задаваха безброй въпроси и научиха как се грижим и пазим природата, за различните дървета и от какво боледуват те, за горските растения и животни.  Разглеждаха материалите, които лесовъдите им предоставиха, надпреварваха се да покажат, колко знаят и колко много са научили от своите гости. 

В проведените занимания, горските педагози от ИАГ освен знания, споделиха с децата и любовта си към гората и професията. Уроците с подрастващите продължават, а със затоплянето на времето и сред природата, те ще са още по-увлекателни. 

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност