ВНИМАНИЕ!!! ДЕЖУРЕН TЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА СИГНАЛИ : 0877 705 112 НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН СОБСТВЕНИЦИТЕ/ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ОБЕКТИ ПО ЧЛ.206 ОТ ЗГ МОГАТ ДА УВЕДОМЯВАТ РДГ ВАРНА, КОГАТО СИСТЕМАТА ЗА ПОСТОЯННО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕКЪСНЕ, И В ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАПОЧНЕ РАБОТА.

НачалоНовини 2019/04Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

04.04.2019 - Благотворителна инициатива на ДПП „Шуменско плато“ по повод Седмица на гората.

Дирекцията на природен парк “Шуменско плато“ дари компютър на читалище „Самосъзнание“ във великопреславския квартал Кирково. Така експертите откликват на призива за помощ, който читалищните деятели отправиха към обществеността. Компютърната конфигурация е необходима за дейностите в читалището и големия брой на децата, които посещават заниманията. Читалището е и място, където малчуганите прекарват ваканцията си. 

Експерти от Парка и Североизточното държавно предприятие проведоха урок по Горска педагогика със забавни игри. Всички деца, участници в инициативата, получиха подаръци –значки и книжки с информация за природния парк. Предоставени бяха образователни филми на горска тематика, създадени със съдействието на Североизточното държавно предприятие.