ВНИМАНИЕ!!! ДЕЖУРЕН TЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА СИГНАЛИ : 0877 705 112 НА ТОЗИ ТЕЛЕФОН СОБСТВЕНИЦИТЕ/ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ОБЕКТИ ПО ЧЛ.206 ОТ ЗГ МОГАТ ДА УВЕДОМЯВАТ РДГ ВАРНА, КОГАТО СИСТЕМАТА ЗА ПОСТОЯННО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПРЕКЪСНЕ, И В ПОСЛЕДСТВИЕ ЗАПОЧНЕ РАБОТА.

НачалоНовини 2022/05Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

09.05.2022 - За по-малко от месец горските педагози от Изпълнителна агенция по горите и ДПП Витоша се срещнаха с повече от 1500 деца от столични училища

Образователната инициатива „Приказки за гората“ заедно с атрактивното фургонче на ЮЗДП – Благоевград обиколиха 16 учебни заведения на територията на Столична община за по-малко от месец. През пролетния сезон на лесовъдските игри горските педагози от Изпълнителна агенция по горите и Дирекцията на Природен парк - Витоша се срещнаха с повече от 1500 деца от столични училища. 

Експертите разказваха за гората и лесовъдската професия, споделяха емоции с малките си приятели, играха заедно с тях и им предадоха много знания за гората и своята любов към нея. 

Горските педагози от всички горски структури в страната продължават с любов да посвещават част от делника си на екологичното възпитание на подрастващите. 

Успех на всички горски експерти в мисията за повишаване вниманието, екологичната култура и знанието за гората!

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност